latest crushes 2.0

in één van mijn eerste posts vertelde ik over enkele ‘crushes’ van me – hierbij versie 2.

ceiling

hoe mooi is die mobiel?!!! zeg je dat eigenlijk, mobiel? maakt niet uit. ’t is keischoon.

we kochten ooit een papieren mobiel in het miro museum in barcelona, maar met de verhuis is die kwijtgeraakt – sad face. tijd voor een nieuwe? of terug naar barcelona? ⁠

deze mobiel is van lappalainen, een duits merk en – of course – een stuk duurder! ze variëren van €250 tot €300. het dichtstbijzijnde verkooppunt is bij @myexboyfriend in mechelen. allen daarheen?

⁠er bestaan verschillende afwerkingen – zwart, koper, goud, … je hebt er enkel met de cirkels, bladvorm of een combinatie hiervan. Wat is jouw favoriet?

wall

wat ik momenteel nog mis, is ‘iets aan de muren’. dit gaat van kleur, een schab, een poster/schilderij. ik wil er graag werk van maken en ben volop aan het rondkijken.

het mag toch iets specialer zijn dan een plankje aan de muur en ik kwam deze tegen, de folded shelves van muuto. van metaal, in 5 verschillende kleuren en 4 groottes. mix en match is dus de boodschap. ik ben vooral fan van de olive kleur en denk daarnaast om met nog meer groenen te werken in de leef- en eetkamer.

maar het prijskaartje … (zoals altijd) het is duur voor een schab aan de muur. de prijs varieert van €99 tot €165. dus dat telt op als je er 2, 3 wil combineren. beetje sparen nog. of een andere optie? ideeën zijn welkom!

table

het bureau bij ons thuis krijgt nu echt wel meer vorm. nog een paar weken en ze komen de boekenkast installeren. leuk! hier en daar nog wat accessoires, een tapijt, … toen ik mijn artikel over furnified schreef, kwam ik deze lamp tegen. vind ik wel leuk, nu nog even dubbel checken bij mijn wederhelft, hehe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s