atelier belge

ik was er even tussenuit, maar nu weer helemaal terug met een nieuw belgisch interieurmerk! atelier belge, de naam zegt het zelf: een belgisch merk!

ik ontdekte atelier belge via piet moodshop. in hun nieuwe antwerpse winkel hebben ze het modul shelving system hangen – heel mooi en handig. ook de loopholes heb je misschien al zien passeren op mijn kerstlijstje.

loopholes © lucid
quirky & timeless

atelier belge ontwerpt speelse interieurobjecten en ze noemen zichzelf quirky en timeless. hun werk is geïnspireerd op de identiteit van de gebruiker. het ontwerp is verfijnd en minimalistisch met oog voor detail.

zij ontwerpen alle producten in belgië. alles wordt geproduceerd in europa onder hoge kwaliteitsnormen. ze verzekeren ook dat de werkomstandigheden veilig verlopen en ze houden rekening met het milieu!

my favourites
loopholes © lucid

loopholes is voor mij hun leukste product – een kleiner modulair systeem voor vanalles en nog wat én in verschillende maten. je kan het helemaal zelf samenstellen. kies de grootte en voeg haakjes, plankjes of bakjes toe in verschillende materialen. maak het persoonlijk, helemaal je ding!

gebruik het in je gang – voor het organiseren van sleutels, handschoenen en mondmaskers. gebruik het in je badkamer – voor het uitstallen van je mooiste handdoeken en producten. zelf denk ik er aan om het in onze nieuwe keuken te hangen. eens iets anders dan gewoon een plank aan de muur.

modul shelving system © lucid

mijn tweede favoriet is het modul shelving system. opnieuw een modulair systeem, maar deze is uitgebreider en groter. je ziet ze heel veel tegenwoordig, die modulaire systemen die je aan de muur vastmaakt. hier kan je ook weer alle kanten mee uit: een boekenkast, kapstok of tv-meubel.

collection

bekijk zeker hun website voor de hele collectie. zo ontwierpen ze ook de totem cabinets and shelves, het unlimited wandsysteem en enkele accessoires.

unlimited © lucid

totem cabinets © maarten stappaerts
trays & planters © lucid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s