latest crushes 1.0

zalig. er even tussenuit. momenteel zit ik in damme met de schoonfamilie, midden in de natuur. wandelen, fietsen, met de nichtjes en neefjes spelen, koken, eten en drinken, babbelen, lezen. relax. en hier en daar tijd voor mezelf en komterin.

een paar weekends geleden zaten mijn man en ik in gent en kwamen we deze geweldige lamp tegen. duur en momenteel ook geen plek om ze te zetten. maar ik zet het op mijn lijstje. misschien ooit.

zo zijn er nog wel wat dingen op mijn lijstje. en zo wordt dat steeds maar langer. een mens kan dromen, toch?

één van de eerste dingen dat we nieuw zullen kopen wanneer we verhuizen – jep, op zoek om een huis te kopen – zal een salontafel zijn. op dit moment hebben we er, maar deze zijn helemaal niet stabiel – een grote ergernis van mijn wederhelft. dat maakt het vaak niet praktisch. zeker niet als er kinderen in de buurt zijn.

de salontafel van bolia zie ik wel zitten. maar wederom niet goedkoop.

ooooooeeh, deze kast. die zag ik al een paar keer in de boekskes verschijnen. schoooooooon! strak en elegant. staat mooi in de keuken, eetkamer of living. vul ze met je mooiste servies en je kan er blijven naar kijken!

een klassieker. eames. deze ken ik natuurlijk van mijn opleiding en ontdekte ik recent opnieuw. niet in alle interieurs zie ik deze staan. maar hij heeft wel iets.

Wat is jouw favoriet?

2 gedachten over “latest crushes 1.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s